Triggerpistehierontaa tehokkaasti Turussa

Olli Orpana tarjoaa triggerpistehierontaa Turussa. Autan lihasten kipupisteiden laukaisemisessa tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Tutustu myös muihin tarjoamiini hoitoihin ja tee ajanvaraus!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Osteopatiakuvake

Mitä triggerpisteet ovat?

Triggerpiste on nuppineulanpään kokoinen kipupiste lihaksessa. Se voi säteillä kipua joskus pitkällekin. Esimerkiksi lapaluuta ympäröivät lihakset voivat säteillä käsiin ja aiheuttaa puutumista ja särkyä. Triggerpisteet voivat myös rajoittaa nivelten liikelaajuuksia ja johtaa lihasheikkouteen.

Triggerkivut aiheutuvat yleensä monien tekijöiden yhteisvaikutuksesta, kuten ylirasituksesta, ryhtivirheestä tai kylmästä ja vedosta. Myös stressi voi johtaa kipujen syntymiseen. Triggerpisteet voivat itse synnyttää uusia triggerkipuja.

 

Kaikkiin kehon lihaksiin voi muodostua triggerpisteitä. Ne voivat aktivoitua äkillisesti tai muodostua hiljalleen ajan myötä.

Mitä triggerpistehieronta on?

Triggerpistehieronnassa käsitellään lihasten kipupisteitä. Triggerpistehieronta on osin perinteistä klassista hierontaa ja osin triggerpisteiden käsittelyä eli akupainantaa.

 

Triggerpistehieronnalla pyritään laukaisemaan kipupiste ja lieventämään sen aiheuttamaa kipua. Kipupisteen syntymisen syy on myös selvitettävä, jotta vaiva ei uusiutuisi. Triggerpistehieronnassa kehoa hoidetaankin kokonaisvaltaisesti: samalla tutkitaan mahdolliset niveljäykkyydet, lihaskireydet, liikerajoitukset ja muut tekijät, jotka voivat vaikuttaa triggerpisteiden syntymiseen.

Tavallista hierontaa hellävaraisempi

Triggerpistehoito on tehokas ja hellävarainen hoitomuoto. Se sopii tilanteisiin, joissa lihas ei siedä hieronnan otteita. Hoidossa käytetään painantatekniikoita, jotka muistuttavat akupainantaa.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika. Ajanvaraus onnistuu helposti puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystiedot

Triggerpistehieronnan hyödyt

Triggerpistehieronta parantaa kehon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti:

  • Triggerpistehieronta auttaa lihasten kipupisteiden laukaisemisessa.
  • Triggerpistehieronnan avulla voidaan poistaa triggerpisteistä johtuvaa kipusäteilyä lihasta ympäröivistä kudoksista.
  • Käsittelyn myötä kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Käsiteltävät lihakset ja koko keho rentoutuvat.
Puhelinkuvake

Tarjoan tehokasta, mutta hellävaraista triggerpistehierontaa Turussa.

Ota yhteyttä ja varaa aika!