Kylmähoidot, lämpöhoidot ja sähköhoidot Turusta

Olli Orpana tarjoaa monipuolisia palveluita, joihin kuuluvat osteopatian, hieronnan, faskiakäsittelyn ja triggerpistehieronnan lisäksi kylmähoidot, lämpöhoidot ja sähköhoidot. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva hoitomuoto. Yhteydenotot onnistuvat helposti puhelimitse ja sähköpostilla. Vastaanottoni sijaitsee Turussa Brahenkadulla.

Yhteystiedot
Osteopatiakuvake

Kylmähoito

Kylmähoito sopii esimerkiksi rasitusvammojen, nyrjähdysten ja venähdysten hoitamiseen. Se lievittää kipua ja kuumotusta sekä rauhoittaa tulehdusta. Kipu lievittyy, kun kylmä supistaa verisuonia ja puuduttaa tuntohermoja. Kylmähoito myös käynnistää kehon luontaiset hoitomekanismit.

Käytän kylmähoidossa kylmägeelipusseja. Ne saa muotoiltua ja aseteltua juuri hoidettavaan alueeseen sopivaksi. Pidän huolen siitä, että hoito on turvallinen. Kylmähoitoa annetaan noin 15−20 minuutin jaksoissa, jotta siitä ei ole haittaa keholle.

 

Kiinnostuitko kylmähoidosta? Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika!

Katso yhteystiedot tästä

Lämpöhoito

Lämpöhoito lievittää kipua, parantaa verenkiertoa ja kudoksen aineenvaihduntaa sekä vähentää paikallisesti lihasjännitystä. Jo pieni lämpötilan muutos kohentaa kudoksen aineenvaihduntaa. Lämpö myös rentouttaa ja rauhoittaa elimistöä. Lisäksi lämpöhoitoa voidaan käyttää liikehoidon esihoitona, sillä lämpö parantaa sidekudoksen venyvyyttä ja helpottaa lihasten ja nivelten käsittelyä.

 

Lämpöhoitoa voidaan antaa esimerkiksi lämpöpakkauksilla, lämpimällä vedellä tai ultraäänellä. Käytän lämpöhoidoissa parafiinipusseja. Ota yhteyttä ja varaa aika jo tänään!

Yhteystiedot

Sähköhoito

Sähköhoitoa eli elektrodeilla tehtävää stimulaatiota käytetään kiputilojen lievittämiseen, ääreisverenkierron vilkastuttamiseen ja turvotuksen laskemiseen. Hoidettava kipu voi johtua esimerkiksi trauman jälkitilasta, hermoärsytyksestä, kulumasta tai lihasjännityksestä. Sähköhoito sopii aroille lihaksille, joita ei voida kivun takia käsitellä muutoin.

 

Sähköhoito tapahtuu fysioterapiakäyttöön suunnitelluilla sähkölaitteilla. Virran taajuutta voidaan vaihtaa, jolloin saadaan aikaiseksi erilaisia vaikutuksia kudoksiin.

Kysy lisätietoja
Puhelinkuvake

Teen kylmähoidot, lämpöhoidot ja sähköhoidot osaavin ottein Turussa.

Ota yhteyttä ja varaa aika!