Eroon kehon kireydestä faskiakäsittelyillä Turussa

Olli Orpanan palveluihin kuuluvat faskiakäsittelyt. Faskiahoito sopii niille, joilla on leposärkyä, jännerappeutumia, nivelsideongelmia ja rasituskipuja. Se auttaa myös krooniseen niska-, jalka- ja käsikipuun sekä esimerkiksi aktiivisen liikkumisen tuomiin jännitystiloihin. Faskiakäsittely kohdistuu lihasta ympäröiviin kalvoihin, kun taas perushierontakäsittely kohdistuu suoraan lihaksiin. Faskiahieronnan yhteydessä annan asiakkailleni myös vinkkejä omatoimiseen kotihoitoon.

 

Lue lisää palveluistani ja varaa aika! Vastaanottoni sijaitsee Turun keskustassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Osteopatiakuvake

Mitä faskia on?

Faskia on sidekudoskalvoa, joka kietoutuu lihasten, lihasryhmien, hermojen ja verisuonten ympärille. Se muodostaa koko kehon läpäisevän verkoston.

 

Usein hoidettava piste voi löytyä kaukaakin oireilevasta alueesta. Esimerkiksi kivuliaan akillesjänteen hierontaan voi auttaa polven, pakaran ja jopa selän alueen faskiapisteiden hieronta.

 

Monenlaiset seikat voivat aiheuttaa faskiaan kiristyksiä ja jumeja. Perintötekijät, ravinto ja elinympäristö sekä ikääntyminen näkyvät faskiassa. Kiinnikkeet ja kiristykset voivat olla seurausta rasitusvammasta, arpeumista, skolioosista tai huonosta ryhdistä.

Mitä faskia-käsittelyssä tapahtuu?

Faskiahoidossa hoitaja kartoittaa kehosi ongelma-alueet haastattelun, liiketestien ja tunnustelun avulla. Tämän jälkeen hän käsittelee faskiaverkostoa kokonaisvaltaisesti löytääkseen ja vapauttaakseen jännityspisteitä, jotka aiheuttavat kipua ja jäykkyyttä.

 

Faskiahoidossa käytetään kitkaa, venytystä ja lämpöä kiinnikkeiden avaamiseksi. Hoidossa voidaan hyödyntää myös apuvälineitä.

 

Parhaan tuloksen saa parin-kolmen viikon ajalle jaksottuvalla hoidon sarjalla ja hoitoon yhdistetyllä itsenäisellä harjoittelulla. Liike auttaa faskiaa, sillä se pitää faskian liukumiskyvyn kehossamme hyvänä.

Varaa aika!

Faskiahieronnan vaikutukset

Faskiahieronta on tehokas hoitomuoto, jolla on monia hyötyjä keholle. Faskiahieronnan avulla voidaan:

  • lievittää leposärkyä
  • parantaa liikkuvuutta
  • tasapainottaa liike-epätasapainoa
  • poistaa painelukipuarkuutta ja kiinnikkeitä
  • vähentää turvotusta.

Varaa aika faskiahierontaan jo tänään! Osteopaatti Olli Orpana palvelee sinua Turun keskustassa, Brahenkadulla. Katso tarkemmat yhteystietoni ja soita tai lähetä viesti.

Yhteystiedot
Puhelinkuvake

Teen faskiakäsittelyt kokemuksella Turun keskustassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!